Rendőrségi

2006.07.10. 02:29

Őzzel ütközött, belerohantak

Bak (ag) - Öten sérültek könnyebben a szombaton este a 74-es főúton történt baleset során. Fél tizenegykor egy Seat Cordoba tartott a baki tető felé, ...

Mórocz Zsolt

Bak (ag) - Öten sérültek könnyebben a szombaton este a 74-es főúton történt baleset során. Fél tizenegykor egy Seat Cordoba tartott a baki tető felé, ám későn vette észre az előtte egy őzbak elgázolása miatt megállt Renault 19 típusú személyautót, amelynek nekiütközött és az árokba lökte. A balesetben a Renault vezetője, valamint a Seat sofőrje és 3 utasa 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérlést szenvedett. A mentés és helyszínelés idejére a főutat fél órára teljes szélességében lezárták. Bak (ag) - Öten sérültek könnyebben a szombaton este a 74-es főúton történt baleset során. Fél tizenegykor egy Seat Cordoba tartott a baki tető felé, ám későn vette észre az előtte egy őzbak elgázolása miatt megállt Renault 19 típusú személyautót, amelynek nekiütközött és az árokba lökte. A balesetben a Renault vezetője, valamint a Seat sofőrje és 3 utasa 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérlést szenvedett. A mentés és helyszínelés idejére a főutat fél órára teljes szélességében lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!