Reklám

2013.06.28. 08:41

Új bútorkollekció 2013 (x)

Ismerje meg a legújabb lakberendezési trendeket a Quattro Mobilival!

Egy életre szóló lakberendezés... Kollekcióváltás a Quatro Mobiliban

A legtöbb ember természetesnek tartja, hogy ruhatárát az évszakok változásával háromhavonta leváltsa vagy legalább felfrissítse, az autóját 3-6 évente lecserélje, csak azért, mert jön az újabb, a szebb, a gazdaságosabb modell. Nem azért mert elhasználódott a régi, hanem mert egyszerűen már nem érdekes, kiment a divatból.

A bútorainkat ezzel szemben csak akkor cseréljük ki, amikor már teljesen elkopnak, használhatatlanná válnak, vagy amikor elköltözünk. Nagyon kivételes az, amikor valaki követi a lakberendezési trendeket és tudatosan frissíti otthonának berendezési tárgyait.

Mindezek ellenére a Quattro Mobilinál folyamatosan igazodunk az aktuális irányzatokhoz. Új kollekciókat alakítunk ki a legújabb igények, szokások és a vásárlók anyagi lehetőségei alapján.

Legújabb, 2013-as kollekciónk megalkotásásnál a fő szempont a komplexebb lakberendezés és a legmodernebb funkciók mellett a lehető legjobb ár-érték arány elérése volt. Mindemellett megpróbáltuk úgy alakítani a választékot, hogy minél több minőségi magyar termék kapjon benne helyet.

Kanapéink között már 149.900 Ft-ért szerepel olyan nyitható sarokgarnitúra, amelyik jobb-és baloldali összeállításban is összeszerelhető. Tömörfa étkezőasztalaink pedig már 59.900 Ft-tól elérhetők.

Ha ellátogat a www.quattromobili.hu oldalra, katalógusaink között megtalálja a legújabb andante ülőgarnitúrákat, matracokat és ágyakat, új tömörfa nappali és étkezőbútorainkat,olasz és német bútorkollekcióinkat és egy teljesen új gardróbszekrény katalógust, amelynek a bútorait most bevezető áron vásárolhatják meg.

Látogasson el az Önhöz legközelebbi Quattro Mobiliba és ismerje meg a lakberendezés legújabb trendjeit. Merítsen bátran inspirációt a következő bútorvásárláshoz!

Elérhetőségünk:
H-8800 Nagykanizsa
Ady E. u. 45. (a bútorgyár mellett)
Tel: 06 93 313 106
e-mail: [email protected]
www.quattromobili.hu

Ezek is érdekelhetik