Púder Nélkül

2014.02.19. 15:50

Nincs nőidálja az év zalai férfijának

Szilvágy - Rengeteg emberrel találkozom hétvégente, igyekszem a személyes kapcsolatokat folyamatosan ápolni, bizonyára ennek a közvetlenségnek is köszönhetem, hogy ilyen sokan szavaztak rám.

Gyuricza Ferenc

Mindezt a 2013-as év zalai férfijának megválasztott Éder Gábor mondta a kitüntető cím elnyerése kapcsán. A Szilvágyon élő zenész-énekes bár meglepődött az eredményen, de titkon reménykedett abban, hogy népszerűsége itt is hozzásegíti a sikerhez.

- Nagyon örültem a szavazás végeredményének, s megtisztelőnek érzem, hogy ilyen sokan rám adták a voksukat - folytatta Éder Gábor. - Amikor eldöntöttem, hogy a zenei pályán is kipróbálom tehetségemet, ilyen sikerekről álmodoztam. Mindig is törekedtem arra, hogy közvetlen viszonyt tudjak ápolni a közönségemmel, s remélem, hogy ez a tulajdonságom örökké megmarad.

Éder Gábor a lenti Vörösmarty Általános Iskola zenei tagozatán alapozta meg karrierjét, párhuzamosan a szintén Lentiben található Ádám Jenő Zeneiskolában képezte magát.

- A kívülálló szemében az énekesi pálya egyenlő a sikerrel és a csillogással - magyarázta. Valójában viszont rengeteg munkával jár együtt, az ugyanis még közel sem elég, ha valaki tehetséges. Panaszkodni persze nem szeretnék, hiszen valójában mindig erre vágytam. Szeretek szerepelni, már gyermekként is az volt az álmom, hogy százak és ezrek előtt énekelek. Szerencsésnek érzem magam, hiszen szorgalommal és alázattal sikerült elérnem mindezt.

Éder Gábornak már a harmadik válogatásalbuma is elkészült  (Fotó: A szerző)

Gábor folyamatosan építette karrierjét, minden lehetőséget kihasznált azért, hogy közönség elé állhasson. Ma már saját dalaival ugyanolyan örömet tud szerezni rajongóinak, mint a legnépszerűbb mulatós és sláger-feldolgozásokkal.

- Nemrég készült el a harmadik válogatásalbumom, az elmúlt héten Söjtörön tartottuk a bemutatóját  - sorolta tovább. Hamarosan újra stúdióba megyek, ezúttal két saját dalt veszek fel, amelyek nyáron, klip formájában lesznek elérhetőek. Közben meghívást kaptam a TV2 valóság-show-jába is, ezáltal még nagyobb lehet azt ismertségem.

Gábor magánéletéről jóval visszafogottabban beszél, úgy fogalmaz: ez egy olyan intim szféra, amit mindenki számára biztosítani kell. Annyit viszont elárul, hogy kimondott nőidálja nincs, a külső és belső harmónia összhangját keresi párjában. Hajlamos arra, hogy az első benyomás alapján döntsön, ez egy kicsit forrófejűségre vall.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!