hirdetés

2019.11.28. 07:00

Süteményvásár és cipősdobozok

A fürdővárosban az év minden szakában hangsúlyos a jótékonykodás, a rászorulók megsegítése. Adventben pedig több jótékonysági akció is indul.

Varga Lívia

A Hévízi Szobakiadók Szövetsége idén is megrendezi hagyományos jótékonysági süteményvásárát, melynek teljes bevételét a hévízi családsegítő és gyermekjóléti szolgálatnak ajánlja fel. Aki ily módon szeretne segíteni a rászorulókon, advent minden vasárnapján 14 órától megtalálja a szövetség süteményeket kínáló standját az Erzsébet királyné utcában, a városi könyvtár előtt.

A tavalyi sikerre való tekintettel a Macchiato kávézó is útjára indította a várossal közös cipősdoboz-akcióját. Az ennek keretében gyűjtött adományokat is a Teréz Anya Szociális Integrált Intézmény Család­segítő és Gyermekjóléti Szolgálatának juttatják.

– Nincs nagyobb öröm, mint látni egy gyermek arcán a boldogságot. Karácsonykor pedig különösen jó érzés ez – mondta Karádi Szabolcs, a Macchiato tulajdonosa a gyűjtés indulásakor. – Azért is hirdettük meg akciónkat, hogy egy-egy szépen becsomagolt cipősdobozba rejtve felajánlásokat, főként játékokat, könyveket juttassunk el a rászoruló családok gyermekeinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában