Hirdetés

2019.06.17. 08:48

10. jubileumi Alterába Fesztivál – Körmend

Idén ünnepli 10. születésnapját, a körmendi háromszoros Fair Play díjas Alterába Fesztivál! Július 9-13 között a Rába Szabadidőcentrumban hatalmas buli várható, az ország legjobb alternatív és rock klubzenekaraival. Fellép a Punnany Massif, Vad Fruttik, 30Y, Bagossy Brothers Company, Anna and the Barbies, Belga, Péterfy Bori & a Love Band, Intim Torna Illegál, Kiscsillag, Pál Utcai Fiúk, Depresszió, ROAD, Ossian, Magashegyi Underground, Kaukázus, Mátyás Attila Band, Firkin, Zaporozsec, Sziámi Koprive és rengeteg kiváló csapat az 5 nap folyamán.

Rengeteg egyedi meglepetés várható a fellépő művészektől, Beck Zoli, Likó Marci, Lecsó, Lovasi, Pásztor Anna és számos művész készül olyan csodákkal, amelyek csak egyszer és csak az Alterába Fesztiválon lesznek láthatók.

Az Alterába Fesztivál idén is támogatja és vendégül látja fogyatékkal élő barátait, sőt, Erdélyi Rolika, akit már hosszú esztendők óta támogat a fesztivál egy esti mesével is szórakoztatja a közönséget.

A kis színpadon is ismerős csapatok jelennek meg, az AZUR, KONYHA, Ed Philips, AC/DP, Takács Vilkó és számos tehetség.

Idén is figyeltek a szervezők arra, hogy a színpadok közt ne legyen átfedés, így aki ott lesz a rendezvényen, minden produkciót az elejétől a végéig láthat.

Változatlanul az ország egyik legolcsóbb fesztiválja a minőségű felhozatalhoz képest, ráadásul még júniusban kedvezményesen lehet vásárolni napijegyeket és 5 napos bérletet a TIXA.HU oldalán!

Aki szeretne nyerni esetleg az feltétlenül kövesse a fesztivált a Facebookon, hiszen folyamatos nyeremények vannak.

A 2019-es szülinapi fesztiválon is több, mint 1000 ajándék várja a fesztiválozókat, a sok meglepetés mellett!

Ha valaki szereti az alternatív és rock zenét, annak az idei 10. Alterába Fesztivál is igazi csemege lesz, nem csak a fellépők, hanem a meglepetés műsorok miatt is! Figyelem! Érdemes kapunyitásra ott lenni, nehogy valamiről lemaradjon a kedves fesztiválozó!

Részletek és információk:

Jegyek:

Kedvezményes napijegyek és 5 napos bérletek a készlet erejéig a Zalai Hírlap kihelyezett ügyfélszolgálatain is elérhetők!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában