Kiderült

2024.05.25. 18:06

Elismerte Gyöngyösi, hogy jobbikosok is csatlakoztak Magyar Péterhez

A köztévé szombat reggeli adásában szólta el magát a politikus.

MW

Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke és európai parlamenti képviselője a Róna Péterrel, a párt EP-listavezetőjével Budapesten, a Nemzeti Választási Iroda előtt tartott sajtótájékoztatón 2024. május 3-án

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

– Többen is átigazoltak a Jobbikból Magyar Péterhez, illetve a Tisza Párthoz – ismerte el Gyöngyösi Márton pártelnök a köztévé szombat reggeli adásában - írta meg a Magyar Nemzet.

 A Jobbik EP-képviselője úgy fogalmazott:

van egy-két tagja a Jobbiknak, akit senki nem ismer, a nevüket is teljesen felesleges megemlíteni a nézőknek, mert nem tudják, kikről van szó, akik esetleg átigazoltak, vagy úgy gondolják, hogy Magyar Péter hozza el a reményt.


– Ők átigazoltak, de vezető politikus vagy ismert arca a pártnak a Jobbik – Konzervatívok kampányát segíti – mondta Gyöngyösi Márton.

A pártelnök arra is reagált, hogy Magyar Péter testvére korábban Brenner Koloman, a Jobbik azóta visszalépett főpolgármester-jelöltjének kampányát segítette. Gyöngyösi felidézte, hogy

amikor Brenner Koloman elvállalta a főpolgármester-jelöltséget, a kampánycsapatba Magyar Péter testvére is bekerült. Magyar Márton kommunikációs szakemberként segítette Brenner munkáját egészen addig, amíg februárban fel nem tűnt a színen Magyar Péter.

– A testvére összeférhetetlenség miatt abban a pillanatban távozott a kampánycsapatból – mondta Gyöngyösi.

A teljes cikk ITT olvasható el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában