Olvasó

2011.07.15. 15:36

Görcsös mosoly és jobbról bal lábra váltás a Miss-ektől (jegyzet)

„Ügyvéd akartam lenni, de rájöttem, ahhoz sokat kell tanulni...” - csak egy bemutatkozás a sok közül. Az egyik kereskedelmiről a másikra átvándorolt szépségkirálynő választó műsor sajnos csak nevében tudott megújulni, s nem igazán oszlatta el a szép nők nem túl okosak közhelyet.

Horváth Viktória

A lányok valóban gyönyörűek, de egyéniségük, belső  tulajdonságaik ugyanúgy elvesznek, mint  kapálózó táncmozdulataik a tinisztár, SP háta mögött. Persze valóban tejben-vajban fürösztötték őket a verseny alatt, legalábbis az egyéni kis videók alapján ezt gondolom, merthogy  bikiniben kellett vonaglaniuk rózsaszirmos tejfürdőben. Tömény giccs. Az egyenbikiniben és egyensminkben hogyan is tudnának kitűnni a tömegből? Nem tudják megmutatni az egyéniségüket  a jobb lábamról a bal lábamra állok koreográfiával, hiányoznak az egyéni produkciók és a rögtönzött válaszok. De nemcsak ezzel van  baj. A szakértő zsűriben  helyet kaptak olyanok is, akiket csak nehezen vagy egyáltalán nem kötnék a szépségiparhoz. Hogy a fodrász vagy a divattervező ott ül, azt még megértem, de a producer, a vezérigazgató, a gyémántkereskedő és a trinidadi énekes, Haddaway mit keres ott?  Másrészt én nem engedném, hogy ismert közszereplők, gondolok a második helyezett sportriporter hölgyre, indulhassanak. Hiszen az „egyenlő háttér”  elve így értelmét veszti.

 Érdekesség: a  tábor alatti versenyekben valamilyen címet elért négy lányból három bent van a legjobbak között.
Miss Charity közönségdíjas lett, Miss Talent lett a harmadik és az abszolút győztes Szunai Linda előzőleg  megnyerte a Miss Bikini mini versenyt. Ő egyébként ritka nagy önbizalommal várta a megmérettetést, biztosnak vélte az első három hely valamelyikét, s remélte, a főkorona kerül a fejére. S hogy mi a 18 éves nagykovácsi diáklány legnagyobb gyermekkori álma? Szépségkirálynőnek lenni. Most, hogy ez már teljesült, hátra is lehet dőlni élete további részére....
      

     

Képek a versenyről itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!