Olvasó

2010.01.14. 03:29

A csoda nem a felmosóban, hanem a társaságban rejlik (szubjetív jegyzet)

Tegnap reggel szép kis tömeg gyűlt össze az egyik megyeszékhelyi étterem előtt, ahogy az ilyenkor lenni szokott, tolakodás kezdődött, ugyanis az emberek féltek, kimaradnak a jóból, amit csak egy termékbemutató kínálhat.

Horváth Viktória

 Az első hírek, miszerint elmarad az ingyenes kávékóstolással és talán még más ajándékokkal is járó előadás, zúgolódást és dühöt váltott ki a várakozókból. Aztán mégiscsak elkezdődött, ugyan helyhiány miatt néhány embert el kellett küldeni, őket a délutáni bemutatóra invitálták vagy a holnapiakra, merthogy akkor is lesz. Óhatatlanul felmerül a kérdés, miért olyan kedvelt időtöltése ez az árubemutatósdi egyre több embernek. Maga az ajándék persze csábító, ami lehet egy termék, egy szolgáltatás, akár egy utazás is, de több órányi ücsörgést nekem nem érne meg. Kedves ismerőseink egyszer egy ötórás előadást ültek végig az ajándék csodafelmosóért. Persze a csoda csak addig tartott körülbelül, mint maga az előadás: pár óra után feladta a harcot  és a konténerben végezte. Megérte akkor ott ülni öt órát? Addig sem otthon magányoskodik az ember - hangzott az őszinte válasz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!