Olvasó

2009.09.15. 15:26

Az én nyaram - Nyári élményem

A pacsai általános iskola két diákja ragadott tollat, hogy elmesélje: milyen volt a nyári szünidő.

MTI


Az én nyaram

A nyáron rengeteg örömteli napom volt. Ebből az egyik legemlékezetesebb Zalacsányban egy horgászversenyen történt. Apával külön – külön neveztünk a versenyre. A rajt után egymás után szedtem ki a keszegeket a tóból. Az összesítésnél kiderült, hogy nekem van a legtöbb halam. Elismerésül oklevelet kaptam. Apa egy 7 és egy 5 kilós amúrral lett első helyezett. A verseny után kellemes pihenés következett a festői szépségű környezetben. A nyár sok élménnyel telt.

 Kalányos Borostyán
 4. osztály
 Általános Iskola Pacsa

Nyári élményem

A nyári szünet nekem nagyon változatos volt. Sok kellemes időt töltöttem a családommal és a barátaimmal. Például augusztus 20 – án is együtt mentünk a Balcsira, fürödtünk, sétáltunk a mólón. Késő délután megnéztük az István a király című darabot a szabadtéri színpadon. Este elérkezett a várva várt tűzijáték is. Csodálatos volt a látvány. Egy másik nap Bókaházára indultunk, mely Zalaszentgrót felé van, nagyon szép kis település. Falunap volt éppen, érdekes programokban vettünk részt, sokat játszottunk. A dombtetőről elláttunk a sármelléki repülőtérig. Anya tárcsán finom vacsorát készített. Többször visszagondolok ezekre a vidámságokkal teli napokra.

 Kadlovics Alexandra
 4. osztály
 Általános Iskola Pacsa


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!