Olvasó

2009.07.01. 08:56

Áldozatok és hullák - Szökés, NCIS, A mentalista és a többi (szubjektív jegyzet)

ZH - A minap egy igazán hívogató műsorajánló ütötte meg a fülemet a tv-dobozból: "A reklám után jön a Szökés, újabb áldozatokkal!" Szenvedélyes hullarajongók bizonyára már ennyiből is kitalálják, hogy az RTL Klub szpíkere csábította így a nézőket egy kis zaftos mártogatásra.

zaol.hu

Mostanában ugyanis e csatorna tobzódika rémesnél rémesebb, talán még a harcedzett patológusok gyomrát is felforgató filmek vetítésében. A repertoár: NCIS, A mentalista, Dr. Csont, no meg a CSI - ami egyébiránt más kanálisok kedvence is, ha ügyesen szörfözünk a távirányító gombjain, hetente több alkalommal is találkozhatunk vele az alapszérián kívül legalább kettő, miami és New York-i változatban.

E filmekben a valódiakra megszólalásig (hahaha) hasonlító hullák garmadája kerül a nézők elé, koruk a néhány napostól az időtlenségig, állapotuk pedig a viasz-színűtől a cseppfolyósig terjed. A napokban valamelyik verzióban (hogy melyikben, ne kérdezzék, mert én nem nézem egyiket sem, csak elszenvedő alanya vagyok otthoni népszerűségüknek) egy kicsontozott női hullára bukkantak a szakemberek. Nos, igen, a forgatókönyvírók képzeletének semmi sem szab határt. 

Persze, akinek ilyesmire van igénye, az fogja és vigye, de hogy most már majd mindennap csontival megspékelt üres szemgödrök merednek rám a képernyőről vacsoraidőben, az azért mégiscsak túlzás... 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!