Olvasó

2008.05.27. 02:28

Ha a sofőrnél lenne mikrofon

Zalaegerszegen nemrég a fesztivál okán kanyarodott a belváros helyett a Mártírok útja felé a helyi járatú busz, vasárnap délelőtt pedig az úrnapi körmenet miatt zárták le a Kazinczy tértől a forgalmat. Így, amikor a legközelebbi jobb oldali utcába befordult a busz, az utasok értetlenül néztek egymásra.

Sinkovics Eta

A járat meg csak ment, ment, mígnem valaki megkérdezte a sofőrt, hogyan is lesz a menetrend... Merthogy a buszpályaudvarra igyekezett, de mint kitűnt, egy, a városban járatlan utas is odafelé tartott... Természetesen voltak és lesznek is még forgalomelterelések. A baj nem ezzel van, hanem azzal, hogy az éppen érintett gyanútlan utasokat a változásról, a következő megállóról a járaton senki nem tájékoztatja. Igaz, nem vagyunk a fővárosban, ám az ilyen helyzetek ma már azt diktálnák, hogy a sofőrnél legyen egy mikrofon. Sokat segítene az utasokon, és talán a Volán megítélésén is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!