bokasérülés

2019.12.25. 10:22

Idén már nem játszhat Oxlade-Chamberlain

Címkék#Liverpool

Alex Oxlade-Chamberlain, a Liverpool válogatott labdarúgója bokasérülés miatt idén már nem állhat csapata rendelkezésére.

Liverpool's midfielder Alex Oxlade-Chamberlain receives treatment on the field during the 2019 FIFA Club World Cup Final football match between England's Liverpool and Brazil's Flamengo at the Khalifa International Stadium in the Qatari capital Doha on December 21, 2019. (Photo by Mustafa ABUMUNES / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Mustafa ABUMUNES

Jürgen Klopp, a Bajnokok Ligájában címvédő, a Premier League-ben éllovas együttes vezetőedzője elmondta: a 26 éves középpályás szombaton sérült meg, amikor a Liverpool – első alkalommal – megnyerte a klubvilágbajnokságot.

„Nem tudom pontosan, mennyi időt vesz igénybe a felépülése, de az biztos, hogy idén már nincs esélye a játékra” – mondta a német tréner.

A Liverpool a klubvilágbajnokság szombati döntőjében hosszabbítást követően 1-0-ra múlta felül a Flamengót, Oxlade-Chamberlain kezdőként 75 percet játszott a mérkőzésen.

Az ünnepi időszakban az angol együttes nyolc nap alatt három mérkőzést játszik: csütörtökön a második helyezett Leicester Cityhez látogat, majd vasárnap a Wolverhampton Wanderers, jövő csütörtökön pedig a Sheffield United gárdáját fogadja a Premier League-ben.

Forrás: MTI

Borítókép: Alex Oxlade-Chamberlain miután sérülést szenvedett 2019. december 21-én

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában