Nemesbük

2015.06.01. 15:36

Átadták a nemesbüki bekötőutat Hévíznél

Nemesbük, Hévíz - Elkészült a 76-os főút hévízi elkerülőjének nemesbüki bekötőútja. A szakaszt pénteken helyezték forgalomba.

Varga Lívia

A fejlesztés részeként új körforgalom létesült a Nemesbükre vezető úton, és kiépült a körforgalmat és a hévízi Kisfaludy utcát összekötő új utca is, amely révén könnyebben megközelíthetővé vált az elkerülő útról a város északi része.

Az új út átadásával a városban forgalmirend-változások léptek életbe. A Szent András utca-Felsőpáhok összekötő út hévízi irányból zsákutca lett, azon a továbbiakban az elkerülő út alatti átvezetéssel csak a gyalogos, illetve a kerékpáros forgalom lesz megengedett. Hévíz felől Felsőpáhok az új nemesbüki bekötőúton keresztül is megközelíthető.

Az új út átadásával forgalmirend-változások léptek életbe. Fotó: Kránitz Judit

A Zalaegerszeg irányából a 76-oson érkezők pedig az újonnan átadott szakaszon, illetve egy elágazóval odébb, a Hévízt Alsópáhokkal összekötő Hévízi úton érhetik el a fürdővárost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!