Nemesapáti

2010.03.01. 19:05

A nemesapáti pálya készen áll a tavaszi rajtra

Március első hétvégéjén - ha az égiek is úgy akarják -, beindul a futball-nagyüzem a megyei I. és II. osztályban.

Horváth László


A Csács-Nemesapáti együttese a megyei II. osztályban (Északi-Csoport)  a listavezető Egervár gárdáját fogadja. Az őszi szezonban a vendégek mindösszesen két alkalommal kaptak ki, a nyitó fordulóban az apátiak tudtak nyerni Egerváron 1-0-ra.

Ebben a csoportban csak a nemesapáti csapat tudja magáról elmondani, hogy a jelenlegi listavezetőt és a II. helyen álló Vonyarcvashegy együttesét - az első két helyezettet - úgy múlta felül, hogy még gólt sem kaptak.

Március 1-jén Horváth János labdarúgószakosztály-vezetővel látogattunk ki a futballpályára, s megállapítottuk, hogy a játéktér már most alkalmas lenne a várva várt mérkőzés lebonyolítására.

- A téli holtszezonban több edzőmérkőzést is játszott az együttes I. osztályú ellenfelekkel szemben - mondta Horváth János. - Mindannyiszor győztesen hagytuk el a játékteret. A legnagyobb sikernek azt könyvelhetjük el, hogy együtt maradt a csapat, pedig több játékost is hívtak magasabb osztályba.

Az esélyekről annyit mondott a sportvezető, hogy mindenképpen győzni szeretnének, de ez cseppet sem ígérkezik könnyű feladatnak, mivel az Egervár együttese igen megerősödött a téli átigazolási időszak alatt. Csányi Imre edző (Egervár)csapatának nem titkolt célja a bajnokság megnyerése. A jeles szakember elmondta, heti több edzéssel készültek a bajnoki rajtra. Saját csapatát képesnek tartja arra, hogy bajnokságot nyerjenek. Ehhez az első lépést Nemesapátiban kell megtenniük, és csak a győzelem elfogadható az együttese számára.


Esorok írója szerint 2010. március 7-én, 13.30 órakor kezdődő mérkőzés jó játékot, izgalmas és színvonalas csatát ígér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!