Nagykanizsa

2016.04.21. 15:18

Sportkocsik és extrém sportok

Nagykanizsa – Extrém sportok, álomautók, s egy rendhagyó kiállítás is színesíti a jövő héten megrendezésre kerülő város napi programokat – tudtuk meg tegnap Simon Sándornétól, a KonTuRplusz Egyesület elnökétől.

Pásztor András

Az egyesület –  társszervezője a város napi programoknak – több újszerű, közönségcsalogató programot ötlött ki a közelmúltban, amelyek tovább színesíthetik az amúgy is széles palettát.

– A Fő utca egy részét átengedjük az extrém sportoknak, aki kedvet érez kipróbálhatja majd a mászófalat, a buboréklabdát és más egyéb érdekes mozgásformákat – így az elnök, aki hozzátette: a Fő út másik szakaszán három Ferrari sportautót próbálhatnak majd ki a rendezvényre kilátogatók. – Emellett a régi nyomda épület homlokzatán egy rendhagyó fotókiállítás is várja majd a nagykanizsaiakat, melynek keretében a korábbi városi programokról Szakács-Kovács Lóránt által készített  nagyméretű fotókat lehet megtekinteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!