Nagykanizsa

2014.11.15. 21:35

Teadélután az időseknek

Nagykanizsa - A városrész idős embereinek rendezett teadélutánt szombaton a Kiskanizsai Sarlós Boldogasszony Katolikus Karitász a templom mögötti közösségi házban.

Horváth-Balogh Attila

Az öregeket a helyi óvodások, iskolások, az Árvácska Dalkör tagjai és Tulman Géza szórakoztatták. A szép számú megjelentet dr. Páhy János plébános és Tulman Gézáné, a kiskanizsai karitász szervezet vezetője köszöntötte. Az atya arról beszélt: a leghelyesebb, ha mindenki elfogadja az öregségét és igyekszik benne meglátni a szépet, a jót, mert a sok-sok nyűg mellett bizony, azért ilyenekből is jut. S nem utolsó sorban: elvileg ez lenne a bölcsesség ideje...

A kiskanizsai időseket többek közt Tulman Géza szórakoztatta. Fotó: Horváth-Balogh Attila

Tulman Gézáné pedig a karitász további programjairól ejtett szót.

– Karácsony előtt immáron hagyomány, hogy jótékonysági ruhavásárt rendezünk, erre most november 28-án és 29-én kerül sor – mondta el. – December 2-tól indul a Magyar Katolikus Karitász Egymillió csillag a szegényekért című adománygyűjtő akciója, amihez mi is csatlakoztunk és számítunk a támogatásukra. December 7-én és 14-én pedig karácsonyi vásárt tartunk, melyen a karitász tagok által készített kedves kis ajándéktárgyak vásárolhatók. Valamennyi akciónk bevételéből a rászorulókat támogatjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!