Nagykanizsa

2013.05.25. 08:38

A Fidesz reagált Gyurcsányra

"Gyurcsány Ferencnek csendben kellene maradnia, és örülnie annak, hogy szemben a Gyurcsány-Bajnai korszakkal, Magyarország ma megáll a saját lábán, nem szorul hitelekre, nemzeti érdekeket szolgáló gazdaságpolitikát tud folytatni és európai országoknál is jobban teljesít."

Horváth-Balogh Attila

Ez abban a sajtóközleményben olvasható, amit a Fidesz nagykanizsai szervezete juttatott el szerkesztőségünkhöz, reagálva a volt kormányfő péntek esti kiskanizsai látogatására.

A közlemény azt is kijelenti: a Gyurcsány-Bajnai kormány veszélyes és szélsőséges gazdaságpolitikája tönkretette az országot. A baloldali kormányzás alatt duplájára nőtt az államadósság, a települések adóssága és devizahitelbe hajszolták az embereket. Ezt a nagykanizsai családok sem felejtik el.

"Ha a baloldalon múlna, ugyanazt a veszélyes politikát folytatnák, mint korábban..., ha Bajnai Gordonékon múlna, eltörölnék a rezsicsökkentést, 32 ezer forinttal csökkentenék a minimálbért, eltörölnék a családi adókedvezményt, megadóztatnák a nyugdíjakat..., ismét a külföldi érdekeket szolgálnák. Da Magyarország nem kér a válság-baloldalból, nem kér Mesterházyból, Gyurcsányból és Bajnaiból" - olvasható a közleményben.

Ezek is érdekelhetik