Nagykanizsa

2011.11.19. 18:29

Sportnap az iskolában: nem csak a diákok, a szülők is mozogtak

A sport és az egészség jegyében telt a szombat a Palini Általános Iskolában. A diákok és szüleik közösen vettek részt a programokon, melyek között játékos feladatok éppúgy voltak, mint sportbemutatók.

Sámel József

Már kora reggel nagy volt a nyüzsgés a nagykanizsai városrész iskolájában, a sportnapra ugyanis nem csak a diákokat, hanem a mozgást kedvelő szülőket is várták a szervezők. Lazsálásra tehát nem volt lehetőség, a bemelegítésért a kanizsai Szan-Dia Fittness-Wellness Központ felelt, akik zumba, trambulin és aerobic tornát vezényeltek a résztvevőknek. Ezt követően játékos, ügyességi akadályverseny várt a gyerekekre és a felnőttekre, majd pihenés gyanánt a Kanizsa Boxklub bemutatóját élvezhették a paliniak.


Mint azt Magyar Ferenc, az általános iskola igazgatója elmondta: az intézményben nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges életmódra való nevelésre, így aztán a sportnap mellett, környezettudatos kiállítást is szerveztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!