Nagykanizsa

2011.04.07. 17:02

Betty Memorial: ketten mennek a londoni jutalomútra

A nagykanizsai Batthyány Lajos Gimnázium és a Betty Memorial Alapítvány immár tizenötödik alkalommal rendezett angol nyelvi versenyt nagykanizsai középiskolások részére.

Kelemen Valéria

A Betty Memorial angol nyelvi versenyt anno Muszel Józsefné, Betty néni (1903– 1966) angoltanárnő emlékére hívta életre az alapítvány. Eddig mintegy 2200 kanizsai középiskolás gyakorolhatta úgy is az angol nyelvet, hogy részt vett ezen a színvonalas helyi versenyen, s idén például a három fordulós viadalon a város 4 középiskolájából 110 diák versenyzett.

A nyelvvizsgával rendelkezők között 1. Bujtás László (BLG, 12. A), 2. Simon Richárd (BLG, 11. A), 3. Fekete Dániel (BLG, 10. B), a nyelvvizsga nélkülieknél 1. Bujtás Ferenc (BLG, 9A), 2. Vörös Miklós (Mező, 11. A), 3. Baráth Dóra (BLG, 11. A) került a dobogóra. A legjobbak tárgyjutalmat kaptak, a győztesek pedig egy londoni jutalomutat nyertek a döntőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!