Nagykanizsa

2011.01.23. 06:33

Fénnyel írt pillanatok

Fénnyel írt pillanatok címmel, a Magyar Kultúra Napja alkalmából nyílt meg az 55 esztendeje alakult Kanizsa Fotóklub kiállítása szombaton a Hevesi Sándor Művelődési Központban.

Kelemen Valéria

 

A patinás közösség alkotóit - Balogh Krisztián, Balogh Zsófia, Belső Péter, Dolmányosné Balogh Éva, dr. Simán László, Födő Szilárd, Goór Gábor, Horváth Zoltán, Kóréné Horváth Anita, Kotnyek István, Kovács Kristóf, Kovács Krisztián, Makrai Márton, Melega István, Miklós Kristóf, Molnár Tibor, Peterman Károly, Peterman Máté Károly, Szakony Attila, Török Tibor, Zágon László - és alkotásaikat Lengyák István galériavezető tanár mutatta be.

A Kanizsa Fotóklub több mint fél évszázados fennállása alatt a tagok szebbnél szebb eredményeket értek el a különböző megmérettetéseken, s Nagykanizsán is számos alkalommal gyönyörködhettek kiállításaikon az érdeklődők. A fotóklubosok jóvoltából ezúttal is remekbe szabott képek, igazi művészeti alkotások kerültek a paravánokra, így nem fog csalódni, aki megtekinti a HSMK-ban február 17-éig látogatható tárlatot. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!