Miklósfa

2015.10.11. 13:19

Negyed évszázados a Miklósfaiak művelődési háza

Nagykanizsa - A miklósfai városrész Mindenki Házát 1990. október 23-án adták át. A 25 éves jubileum alkalmából művészeti fesztivált tartottak szombaton.

Benedek Bálint

Kütsön Jánosné (balról), Milávecz Lászlóné, Sánta Jánosné, Mozsolics Istvánné, Köteles Józsefné, Drávecz Józsefné és Vadkerti-Tóth Jánosné a születésnapi pogácsákkal. Fotó: Szakony Attila

– A művelődési ház építése, a felújítása, a kertcentrum, az udvari színpad, a településrész nagyjainak kialakított szoborpark elkészítése mind Dömötörffy Sándor elnöksége idején történt – méltatta elődjét köszöntőjében Köteles Józsefné, a Közművelődési és Városszépítő Egyesület vezetője. – A városra is számíthattunk, a fejlesztésekre ők biztosították a forrást. A 25 éves születésnapját idén ünneplő Mindenki Háza a közösségi összefogás ékes példája. E falak adnak otthon 15 éve az országos hírű répafőző fesztiválnak is.

A jubileum alkalmából nívós művészeti fesztivál várta a közönséget. Majd a miklósfai tehetséges alkotó, Bébecz Evelin grafikáiból nyílt kiállítás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!