Lóerő

2010.12.09. 14:32

KRESZ COOL-TÚRA: rövidfilm pályázat diákoknak

Az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság a középfokú oktatási intézmények diákjai részére közlekedésbiztonsági rövidfilm pályázatot hirdet „KRESZ COOL-TÚRA” címmel.

Arany Gábor

Az alkotóktól olyan tudatformáló, kreatív pályaműveket várnak, amelyek alkalmasak arra, hogy felhívják a közlekedők figyelmét a KRESZ betartására, és ezáltal a biztonságosabb közlekedésre. Választható témák: gyalogos és/vagy kerékpáros közlekedés szabályai (különösen a láthatóság); sebességtúllépés kockázata. Ittas vagy bódult állapotban történő járművezetés veszélyei. Passzív biztonsági eszközök (biztonsági öv, gyermekbiztonsági rendszer, bukósisak) használata. Mobiltelefon használata járművezetés közben.

A sokkoló típusú feldolgozás csak az egyik lehetséges választás, a pályaművek készülhetnek humoros, dokumentáló, klip, reklám vagy bármely más filmes stílusban is, ebben nincs megkötés. Egy pályázó maximum 2 filmmel indulhat. A videofelvétel bármilyen erre alkalmas technikai eszközzel készülhet (videokamera, fényképezőgép, mobiltelefon). A film hossza maximum 1 perc, mérete maximum 50 MB, formátuma avi, mpeg, wmv lehet. A pályamunkákat a www.kreszvaltozas. hu honlapra kell feltölteni 2011. január 31-ig.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!