Letenye

2013.08.17. 16:03

A volt elnököt is köszöntötték a Mura Menti Napok nyitányán

Szombaton fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Letenyei Fúvószenekar koncertjével, fúvósfesztivállal, illetve a borkultúra jegyében folytatódott a XXX. Mura Menti Napok programsorozata.

Horváth-Balogh Attila

A Mura Menti Bornapokon Letenye, Becsehely, Csörnyeföld, Tótszentmárton és a szlovéniai Csente borai mutatkoztak be, de bele lehetett kóstolni a térség legnevesebb borászának tekinthető dr. Bussay László tájboraiba is. Az eseményen köszöntötték továbbá a Letenyei Szőlő- és Gyümölcstermesztők Egyesületének nemrég távozott elnökét, Molnár Ferencet.


A Szentmártoni Borbarát Egyesület borházánál Vlasics Lajos és Trojkó Attila borait kóstoltatja Vlasics Viktória (Fotó: Szakony Attila)


Vasárnap a City Cooperation - Városok Szövetsége Napjával folytatódik a rendezvény, melynek keretében hazai, szlovéniai és horvátországi hagyományőrző csoportok részvételével nemzetközi folklór- és néptánc gálára kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!