Lenti

2016.02.14. 18:15

Ünnepséggel köszöntötték a szépkorúakat Lentiben

Lenti - A meghívott fellépők mellett a helyi óvodások és iskolások is külön műsorral köszöntötték a szépkorúakat a lentikápolnai városrészben megtartott ünnepségen szombaton.

Korosa Titanilla

Az idősek napi rendezvény az egyik legfontosabb a településrész életében. A lakosság mintegy egynegyede nyugdíjas, közülük szép számmal jelentek meg ez alkalommal is az ünnepségen.

Drávecz Gyula alpolgármester mondott köszöntőt

Az önkormányzat részéről Vatali Ferenc városrészi képviselő és Drávecz Gyula alpolgármester is köszöntötte a megjelenteket. Utóbbi beszédében  kiemelte, azon kell dolgozni, hogy az idős emberekre évente ne csak egy napig irányuljon a fiatalok figyelme.

Több fellépő is szórakoztatta a szépkorúakat az ünnepségen. Jobbra Somogyi Gyula, mellette Somogyi Gyuláné, Vatali Istvánné, Keszei Lászlóné, balra Markotán Györgyné

Tóth Tiborné, Vatali Ferenc városrészi képviselő, Varga Béláné, Varga Béla

A műsorban a hagyományoknak megfelelően énekkel, verssel léptek fel a helyi óvodások és iskolások, mellettük a  csesztregi pávakör és Gondos Gabriella énekesnő is hangulatos előadással szórakoztatta a vendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!