Lenti

2006.09.14. 02:26

Szikrázó meccsek

Lenti (gyf) - Továbbra is a Rédics és a Tornyiszentmiklós vezeti a városkörnyéki labdarúgó-bajnokság tabelláját, mindkét együttes pontveszteség nélkül jutott túl az első három fordulón. A két éllovas szombaton egymás ellen lép pályára.

nincs nev

A hét végi mérkőzés a rédicsieknek sikerült jobban, a jól küzdő, de sportszerűtlen Bárszentmihályfa ellen hazai pályán arattak gólzáporos győzelmet, a rivális Tornyiszentmiklós viszont csak nehezen tudott a kemény, helyenként a durva belépőket sem nélkülöző mérkőzésen nyerni a Zalabaksa ellen. Jól sikerült a forduló a Pórszombat számára is, a göcseji község játékosai idegenben rúgtak hét gólt, ellenben a Lenti TSZ hazai pályán, mindössze 25 néző előtt újra vereséget szenvedett, ezúttal a szomszédvár, a Mumor csapata gyűrte le a kápolnaiakat.

A forduló eredményei: Rédics-Bárszentmihályfa 7-0, Tornyiszentmiklós-Zalabaksa 4-3, Kiscsehi-Lispeszentadorján-Pórszombat 1-7, Lenti TSZ-Mumor 1-3.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!