Lenti

2006.09.14. 02:29

Két hetet csúsznak

Pusztamagyaród (pa) - Előreláthatólag két hetet csúszik a felújítás alatt lévő óvoda átadása. A beruházás határidőre történő befejezését a nyári viharok, záporok hátráltatták.

nincs nev

Mint azt Kovács Károlyné polgármester elmondta: szinte biztos, hogy október 5-re nem fejeződik be az óvoda rekonstrukciója, mivel a munkálatok a nyári időszak alatt nem a terveknek megfelelően alakultak. A közel 180 millió forintos uniós támogatásból felújított és kibővített intézmény - amely korábban egy düledező, romos épület volt - így is a település egyik büszkesége lesz. - A rekonstrukcióval és a bővítéssel az uniós előírásoknak is megfelelő óvodát tudunk majd működtetni a jövőben, amely mindenképpen a település érdekeit szolgálja - fogalmazott röviden a polgármester, aki szerint a beruházáshoz vállalt 3 millió forintos önerő szinte semmiség az Európai Uniótól elnyert támogatáshoz képest.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!