Kutyanapló

2015.04.30. 09:14

KUTYANAPLÓ - Shaquille szemével a világ - 2015. 04. 30.

Na, ma kiakadtam. Apa felolvasott egy cikket, ami tulajdonképpen arról szól: ha meghal a férjed, pasid, akkor eltemetheted egy vibrátorba is. Hát basszuuuus!

Péter Árpád

Reggel szokatlanul korán keltünk, anyáék valami miatt hosszan készülődtek. Volt vasalás, csodahenger (a macskaszőr miatt), s persze séta is. Mire felértünk apával, anya olyan dögös volt, hogy még a lélegzetem is elállt. Mondtam is apának, na, te balf@sz, szedd össze magad, mert azért nem akarok másik apát

Erre konyhatündér lett, és magától elmosogatott, pedig tudom, hogy utálja, mire anya adott neki egy piros pontot, én pedig kaptam egy előre csomagolt rágócsontot, bár szerintem ezt annak köszönhetem, hogy feszt üldöztem a macskákat, és ebből nyilván elegük volt már egy idő után. A macskáknak és anyáéknak is. Ezzel pedig elfoglalhattam magam.

Na, amikor anya elment dolgozni, akkor jött a felolvasás.  Egy holland dizájner kitalálta, hogy a gyászoló asszony férjének maradványait, hamvasztás után, beletölti egy kapszulába, ami nem is kapszula, hanem egy vibrátor. A szetthez tartozik még egy hófehér doboz, egy nyaklánc és egy beépített kis hangszóró, amiből akár az egykori férj kedvenc zenéi is szólhatnak. Van egy kis parfümszóró is, és hely a hamvaknak, mivel a vibrátorba csak 21 gramm kerül, állítólag azért, mert ennyi a lélek súlya, ami, ugye, elszáll, ha valaki az örök vadászmezőkre költözik.

Ez a barom, mármint a dizájner, ezt nyilatkozta:

- A gyász után az intimitás hiánya csak egy szelete az elhunyt személy után érzett fájdalomnak és bánatnak. Ez az időszak az, amikor az özvegyek élete tele van tabukkal, a szex és az intimitás pedig különösen annak számít.

Ezért kitalálta az állat a vibrátort a hamvakkal. És amilyen furcsák az emberek, nyilván lesz olyan, aki meg is veszi. Hát, ehhez képest az, ami az Éden Hotelben történt, szerintem családi mesefilm. Persze, nem véletlenül tiltakoztak a női szervezetek, de azt hiszem, ez a vibrátoros történet megint megérne egy dühös közleményt

Ilyen az, amikor a csontot rágom: végre nyugtuk van a macskáknak. Ez a cicabújó-mászó számomra egyébként is elérhetetlen (Fotó: Varga Lívia)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!