Kultúra

2011.05.04. 17:59

Visszavonták az igazgató asszony vezetői megbízatását

Május 3-ával visszavonták vezetői megbízatását Zsigmond Editnek, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központja vezetőjének.

Sinkovics Eta

Zsigmond Edit elmondta, a hír nem volt számára újdonság, mivel a pécsi egyetem kari dékánjával, dr. Betlehem Józseffel már beszéltek a megbízatása visszavonásáról, amit egyébként nem indokoltak meg. A hétfőn kézhez kapott levél mégis meglepte az egyébként a tisztséget hét éve betöltő igazgatót. Eredetileg arról volt szó, e hónap közepén kerül sor a megbízatása visszavonására, illetve 12-én az átadás-átvételre és a dolgozók tájékoztatására. Nem érti, miért történt e sietség, miért változtatta meg a kar az eredeti szándékát.

A kérdéssel megkerestük dr. Betlehem Józsefet, aki elmondta, egyeztetett Zsigmond Edittel az időpontról is. Úgy vélte, nem történt váratlan dolog, a munkajogi szabályok betartásával történt az igazgató asszony vezetői megbízatásának visszavonása. Egyébként a bejelentésről jövő héten, május 12-én sajtótájékoztatót tartanak, ahol arról is szó lesz, hogy milyen feladatokat szánnak a zalaegerszegi képzési központ új vezetésének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!