Kultúra

2010.10.05. 06:06

Szüreti vigadalommal

Idén október 9-én, szombaton rendezik meg második alkalommal immár összevontan a Göcseji Randevút és Szüreti Vigadalmat a Göcsej Falumúzeumban.

Kiss Anna

A 10 órakor kezdődő rendezvény szervezésében a Zalaegerszeg és Térsége Többcélú Kistérségi Társulás és a Göcsej Múzeum együttesen vett részt. A program hasonló az előző évihez, ám a résztvevők száma bővült az idén. Nem egy, hanem három pincészetet hívtak meg az eseményre, illetve kilenc kistérségi településről érkeznek bemutatók. A programok között szerepel kézműves játszóház, kirakodóvásár, gyermekrajz- kiállítás és ételkóstolás is; mangalica termékek, mézkészítmények, aszalványok, gyümölcsök, pálinkák várják az érdeklődőket. Lesz még pörkölt torta, tökmagolaj, Göcseji Csuda Jó Dzsem és egyéb finomságok. De nem csak ételben, zenében sem lesz hiány. A nap folyamán színes folklórműsorokat is láthatnak a nézők.

További zalai programok itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!