Kultúra

2010.09.20. 15:26

Hangfoglalás októberben Budapesten

Ötödik alkalommal rendezi meg a Hangszeresek Országos Szövetsége Közép-Kelet-Európa legnagyobb szakmai kiállítását Budapesten. Az idei Hangfoglalásra október 1. és 3. között kerül sor.

Gyuricza Ferenc

A programnak a  budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpont ad helyet,  ahol a három nap alatt több, mint 200 zenei esemény várja az érdeklődőket.

A Hangfoglalás az elmúlt évek során Közép-Kelet-Európa legnagyobb zenei demonstrációjává nőtte ki magát. Az idei rendezvényen mintegy 8000 négyzetméternyi területen 100 kiállító mutatja meg, hol is tart 2010-ben a hang-, a fény-, a színpad-, a színház- és stúdiótechnika.

Az idei Hangfoglaláson több tízezer hangszert, köztük pengetőst, fúvóst, billentyűst és ütőst lehet kipróbálni. A Hangszeresek Országos Szövetsége által szervezett monumentális rendezvényen emellett bemutatkozik a világ legmodernebb hang-, fény-, színpad-, és stúdiótechnikája is. Idei újdonság, hogy  seregszemlén helyet kap egy Európában egyedülálló gyűjteménnyel rendelkező hangszermúzeum, illetve a Sceni-Tech Színháztechnikai Kiállítás is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!