Kultúra

2007.02.19. 03:28

Akasszuk fel!

Zalaegerszeg (ahzs) - Rendhagyó tér, rendhagyó cím: a Biró Márton utca 21. szám alatt látható a Könyörgöm, akasszuk fel! elnevezésű tárlat.

Szabó Judit

Szombaton délután ismerősök, családtagok, barátok, volt tanárok és tanítványok zsúfolódtak a parányi üzlethelyiségbe, mely kiállítótérré avanzsált. A szokványostól eltérő alkalom szervezőjétől, Gyerák Petrától megtudtuk, a képzőművésznek készülő fiatal zalai generáció bemutatkozási lehetőségét teremtették meg. Szinte mindenki ismeri egymást, így baráti együttlétnek is felfoghattuk a Mécs Miklós ajánlotta tárlatot, melyhez Polgár Péter és Polgár Odett muzsikálása teremtett hangulatot. A bemutatkozók névsora: Cseh Róbert, Dobribán Fatime, Fischer Judit, Gazdag Ágnes, Grubánovits Attila, Gyerák Petra, Karácsonyi László, Kiss Ágnes Katinka, Lengyel Valter, Ludvig Dániel, Monok Balázs, Borbás Helga, Szabó Attila, Szentgróti Dávid, Tóth Norbert. A tárlat a következő hetekben még látogatható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!