Kosárlabda

2015.01.26. 16:05

Egy negyedig tartott a Vadmacskák fellángolása

Nagykanizsa - A Kanizsai Vadmacskák női amatőr NB I-es kosárlabdacsapata a még makulátlan Tatabányai KC-hoz látogatott a hétvégén. A hazaiak e meccs után is veretlenek maradtak.

Kühne László

Tatabányai KC _Kanizsai Vadmacskák SE 84-53

(21-11, 28-16, 8-13, 27-13)

Tatabánya, 50 néző. Jv.: Józsi, Czupi M.

Kanizsa: Fekete 15/3, Fuisz 8, Hegyi 5/3, Kardos 13, Nagy D. 6/3. Csere: Horváth E. 2, Székely -, Herman A. 4, Karancz -, Buti -, Bernáth -. Edző: Zsámár Krisztián.

Fehérben Herman Aliz a Vadmacskák legutóbbi hazai meccsén
Fotó: Szakony Attila

Két kanizsai nevelésű játékossal, Horváth Biankával és Mozsolics Judittal a soraiban a Tatabánya folytatta menetelését a női amatőr NB I Nyugati csoportjában. A vendégek kalandos utazás után kezdhették a mérkőzést, melyen már az elején tudatta a vendéglátó együttes, hogy melyik a jobb csapat. Ezúttal támadásban a nagykanizsaiak passzívak voltak, Kardos Réka ugyan a palánkok alatt nagyot birkózott , de a rutinosabb hazaiakkal szemben ez most kevésnek bizonyult. A harmadik negyedben ugyan még feljött a KVSE egyszer 12 pontos különbségre, de aztán a listavezető Tatabánya ismét elhúzott, és biztosan nyerte meg a meccset.

Zsámár Krisztián: - Ha két jól teljesítő játékosunkhoz még legalább ennyien felnőttek volna, akkor nem lett volna ekkora különbség a két együttes között.

Jók: Kardos, Fekete Cs.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!