Kosárlabda

2013.11.23. 21:04

A vendégek megérdemelten nyertek a ZTE NKK ellen

Zalaegerszeg - A női kosárlabda NB I-ben a ZTE együttese az Atomerőmű Szekszárd csapatát fogadta. Az egerszegiek szerettek volna visszavágni a tolnai megyeszékhelyen elszenvedett vereségért.

Zalai Hírlap

Ennek szellemében nagyszerűen kezdték a mérkőzést, a hazai csapat pillanatok alatt 10:2-es előnyre tett szert. A vendégek mestere, Magyar Gergely egy gyors időkérés után rendezte a sorokat. A szekszárdiak megkezdték a felzárkózást. A második negyed közepén a tolnaiak átvették a vezetést (22:23), s ettől kezdve a ZTE futott az eredmény után. A zalai együttes főleg támadásban esett vissza, de védekezése is messze volt a tökéletestől. A folytatásban a szekszárdiak tripla esőt zúdítottak a hazaiakra, és végül a két hasonló képességű együttes találkozóját magabiztosan nyerték. A hazaiaknál két pozitívumot lehet említeni. Bemutatkozott az új légiós Knezevic – akinek van még pótolnivalója –, és az élvonalban először lépett pályára Balogh.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!