Keszthely

2016.05.04. 13:09

Látszatberuházások helyett érdemi munkát: a Jobbik az Érzékek kertjéről

Keszthely – Látszatberuházás a Érzékek kertje , a vizes játszótér és a jégpálya - mondta Herold János Jobbikos önkormányzati képviselő sajtótájékoztatóján.

Keszey Ágnes

A Balaton-parti Érzékek kertjét különleges illatú és tapintású növényekkel népesítették be, melyeknek nevét Braille-írással is feltüntették. Ám a növények egy része kipusztult. Herold János a kerttel és a közelében lévő létesítményekkel kapcsolatosan úgy fogalmazott: látszatberuházások voltak.

– Felmerül a kérdés, hogy a kacsaúsztató nagyságú jégpálya mennyire felel meg az igényeknek. A kerítéssel körülvett vizes játszótér hatalmas költséget felemésztő beruházás és felesleges pénzkidobás volt, csakúgy, mint az egész Energia tér és az Érzékek kertje. Ebben az út kialakítása túrázóknak bakancsban megfelelő, de semmiképpen nem mozgássérülteknek, gyengénlátóknak. A területet benőtte a gaz: gondozni kellene – mondta a Jobbikos önkormányzati képviselő. Herold János hozzátette: a pályázati pénzek felesleges, herdáló költése, a személyes viták helyett képviselőtestület inkább az érdemi munkával foglalkozzon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!