Keszthely

2015.06.16. 17:15

Országjárás után programot készít a DK - A körút egyik állomása Keszthely volt

Keszthely - Hamarosan véget ér a Demokratikus Koalíció országjáró körútja, melynek során a párt az emberek véleményét igyekszik megismerni készülő programjához.

Keszey Ágnes

A körút egyik állomása Keszthely volt, ahol tegnap a lakossági fórumot megelőzően sajtótájékoztatót tartott dr. Vadai Ágnes, a DK alelnöke.

- Azt tapasztaljuk, hogy országszerte a munkahelyek hiánya, a kivándorlás a legnagyobb probléma. Arra kell koncentrálnunk, hogy mi lesz az Orbán-éra után, hogyan fogunk ebből az országból valóban demokratikus, szabad szolidáris, európai és a szó jó értelmében vett polgári Magyarországot csinálni. Ezek az értékek ma a kormányzásnak köszönhetően kibillentek. Azért írjuk programunkat, hogy minél több embert tudjunk hazacsábítani, minél több ember találja meg itthon a boldogulást egy kormányváltás után mondta az alelnök, hozzátéve, hogy az oligarchia-válogatott tagjai Keszthelyen is környékén is felbukkantak.

Ezzel kapcsolatosan Kovács Viktória önkormányzati képviselő a West Hungária Bau Kft-t említette, mely elmondása szerint részt vesz a kastély és a Festetics mauzóleum felújításában és a vitorláskikötőben üzletrészt vett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!