Keszthely

2015.03.02. 19:01

Tavaszi tűtánc, lékek, egészség és szépség - Megkeződött a Nők hete

Keszthely - Kiállítás, közönségtalálkozók, szépségápolás, divatbemutató, női tornák kínálnak kikapcsolódást a Balaton Színházban nem csak hölgyeknek. Megkezdődött a Nők hete, a Tavaszi tűtánc kiállítással.

Keszey Ágnes

A Goldmark Károly Művelődési Központ Foltvarró csoportjának alkotásai a hónap végéig tekinthetőek meg.

- Hobbi és önkifejezés a patchwork. Ez a kiállítás sokszínű, tarka, mint a tavasz, szépség és harmónia, melegség és puhaság tükröződik az alkotásokban e szavakkal - nyitotta meg a kiállítást Csengei Ágota, az intézmény igazgatója.

A Nők hete szerdán Megváltozott világ, megváltozott szerepek kerekasztal-beszélgetéssel folytatódik. Fülöp Csenge lélekgyógyász, Kreilné Szabó Melinda kineziológus és Andrea Weaver írónő részvételével. Csütörtökön önértékelésről, önelfogadásról és önbecsülésről tart előadást dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, Pénteken Bedő Bea a gerinctornával, Papp Anikó a jógával ismerteti és mozgatja meg a hölgyeket. A programok 17.00 órakor kezdődnek.

A közös alkotás öröme és barátság is egymáshoz fűzi a Foltvarró szakkör tagjait. Képünkön Kiss Éva, a csoport vezetője, aki elsősorban használati tárgyakat, textíliákat készít, de dísztárgyakat is alkot  Fotó: KESZEY ÁGNES

Pénteken 18.30-kor kezdődik az Út önmagadhoz : testi-lelki gyakorlatokat sajátíthatnak el a résztvevők, önmaguk megbecsüléséért és szeretetéért. A szombat a szépség és a divat jegyében telik: három órától haj- és sminktrendekkel ismerkedhet a közönség Fonyódi Erika fodrász-oktató és Temleitner Tímea kozmetikus segítségével, majd egyedi, modern, ősi magyar motívumokkal díszített ruhák divatbemutatója kezdődik.

A Nők Hetét szombaton 17 órakor Ecsedi Erzsébet színművész Shirley Valentine című előadása zárja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!