Keszthely

2014.08.27. 16:05

Segítenek a dohányzásról való leszokásban is

Keszthely - Ingyenes programokkal várja a Balaton-parti városban és környékén élőket a helyi Egészségfejlesztési Iroda.

Keszey Ágnes

Hegedüs Mária, az Egészségfejlesztési Iroda vezetője és Ónadi Gabriella gyógytornász egy egyéni gerinctornán. Fotó: Keszey Ágnes

A szakemberek állapotfelmérést végeznek, pszichológiai és életmód tanácsadást nyújtanak, segítenek a dohányzásról való leszokásban, de előadásokkal, valamint szabadidős rendezvényekkel és hamarosan az egészséges alapanyagokat előtérbe helyező főzőtanfolyammal is várják az érdeklődőket.

A résztvevők egészségi és fittségi állapotát testanalizátor gép segítségével mérik fel, majd az érintettet ellátják személyre szabott életmódtanácsokkal is. Az érdeklődők sokrétű kínálatból választhatják ki a leginkább megfelelő sportolási lehetőséget.

– A környék edzőivel, sportegyesületeivel működünk együtt – mondta el Hegedüs Mária, a helyi kórházban működő Egészségfejlesztési Iroda vezetője. – Többek közt lehetőség van spinning, triatlon, fitness, egyéni és csoportos gyógytorna, gerinciskola, alakformáló torna programokon való részvételre. A rendszeres és ingyenes edzésekre bárki jelentkezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!