Keszthely

2014.08.25. 15:05

Bemutatta jelöltjeit a Demokratikus Koalíció és az Együtt - a Korszakváltók Pártja szövetség Keszthelyen

Keszthely - Együtt a demokratikus Keszthelyért - ezzel a névvel indította kampányát az Együtt – a Korszakváltók Pártja és a Demokratikus Koalíció keszthelyi szervezeteinek szövetsége. Polgármester-, valamint képviselőjelöltjeiket sajtótájékoztatón mutatták be.

Keszey Ágnes

- A helyi választási szövetség célja nemcsak a baloldal, hanem az egész keszthelyi közélet megújítása, melyhez új arcokkal, gondolatokkal és stílussal kívánunk hozzájárulni - mondta el Kovács Viktória (DK), a szövetség polgármesterjelöltje, majd bemutatta a képviselőjelölteket: Nagy Zoltán vendéglátó és turisztikai vállalkozó (1. vk., DK); Kovács Viktória mérnök-közgazdász (2. vk., DK); Csillag Katalin turisztikai szakember, pénzügyi tanácsadó (3. vk., DK); Sági Tamás Máté  pénzügyi tanácsadó (4. vk, Együtt); Molnár Tibor  középiskolai tanár (5. vk., Együtt); Kárász Márton műszaki menedzser (6. vk., Együtt); Vadász Attila egyetemi hallgató ( 7. vk., Együtt); Kovács László kereskedelmi vezető (8. vk., DK).

A kompenzációs lista első három helyén: Kovács Viktória (DK), Molnár Tibor (Együtt-PM) és Kárász Márton (Együtt-PM) áll.

A pártszövetség sajtótájékoztatón megjelent jelöltjei. Elöl (balról): Kovács Viktória, Molnár Tibor. Állnak: Nagy Zoltán, Sági Tamás Máté, Kárász Márton, Vadász Attila. Fotó: Keszey Ágnes

Az „Együtt a demokratikus Keszthelyért!" szövetség a szavazóköri delegáltakkal kapcsolatosan  együttműködik az MSZP-vel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!