Kallósd

2016.02.09. 12:24

Az időseket köszöntötték Kallósdon

Kallósd - Hagyomány már a faluban, hogy minden február első szombatján köszöntik az időseket. Így történt idén is.

Keszey Ágnes

A kallósdi önkormányzat hívta vidám hangulatú rendezvényre szombaton kora délutánra a település aranykorú lakóit. Farkas Andrásné polgármester köszöntőjében kihangsúlyozta, hogy az idős embereknek nagy szüksége van a fiatalok figyelmére.

A zenekar mellett Farkas Andrásné polgármester asszony éppen köszönti a megjelenteket, az asztalnál Vajda Istvánné, Szenecsár Zoltán, Bohár Ernő

A "Gyenesdiási négyes" nevű együttes, valamint a közönség, az idősek: Farkas Lajosné, Parragi József, Tóth László, Farkasné Szűcs Jolán, Buda Lászlóné, Lorencz Mátyásné, Vogl Józsefné

Buda Viktorné, Takács Ferencné, Udvari Ferencné, Pék Mária személyében láthatóak többen az előző képhez képest
Fotó: Szenecsár László

A falu vezetője kiemelte azt is, s hogy a kis település önkormányzata figyel az aranykorú lakókra, akik értékes hagyományokat is őriznek. Szavalat és a Gyenesi 4s fellépése után terített asztalhoz ültek a vendégek. Pörkölt és tarhonya került a tányérokra, s süteményt is kínáltak az időseknek, akiket aztán zene is szórakoztatott és jó hangulatú beszélgetéssel telt a délután.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!