Horoszkópok

2017.08.22. 11:44

Napi horoszkóp - Az Ikrek ajándékot kap a mai napon!

A Bika derűs napra számíthat!

KOS (március 21.– április 20.) – A hátráló Merkúr miatt lassabban mennek a dolgok, mint ahogyan szeretné, főleg ami a hivatalos ügyeket érinti. Ne sürgessen semmit, azzal csak megnehezíti a saját életét!

BIKA (április 21.– május 20.) – A Hold a Szűz jegyében áll. Derűs napra számíthat!. Ha azt akarja, hogy a legfontosabb kapcsolata sikeres legyen, viselkedjen hűségesen és őszintén. Bizalmasainak mondja ki nyíltan mit érez.

IKREK (május 21.– június 21.)– Valamiféle ajándékot kap a mai napon. Úgy hálálja meg leginkább, hogy kimutatja örömét, amelyet a különleges meglepetés okozott. Végezze munkáját precízen.

RÁK (június 22.– július 22.) – A Hold a Szűz jegyében áll, a Merkúr hátrál ugyan, de segíti önt a Nappal együtt. Minden adott ahhoz, hogy jól érezze magát! Ha tetszik önnek valaki, akkor vállalja fel az érzéseit.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) – Sokan fordul önhöz tanácsért, de próbáljon meg annyira semlegesnek maradni, amennyire csak lehetséges, és ne avatkozzon bele senki dolgába. Kerüljön el minden félreértést!

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.)– Vigyázzon értékeire, amiért oly keményen megdolgozott az évek során. Ne avasson senkit anyagi helyzetének titkaiba! Az estére románcot jeleznek a csillagok.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) – Ma menjen minél többször emberek közé. Ami a karrierjét illeti, kicsit óvatosabbnak kellene lennie. Hajlamosabb lesz arra, hogy ne vegye elég komolyan a feladatait.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)– A Hold a Szűz jegyében áll, kedvező fényszögben a Plútóval. Ez nagyon jó bolygóállás, ma nem kell tartania semmitől. Sikerül nagyvonalúbban kezelnie mások hóbortjait.

NYILAS (november 23.–december 21.) – Ma sokkal precízebben kellene dolgoznia, mint máskor, és vizsgálja felül, amit mások mondanak önnek. Az alaposság és egy kis bizalmatlanság sohasem árthat.

BAK (december 22.– január 20.) – Nem várt fordulatot hozhat ez a nap az életébe. Anyagiak terén is komoly fejlődést tapasztalhat. Minden előremutató ötletét sorra megvalósíthatja. Kétkedését végre derűlátással cserélheti fel.

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) – Ma nehéz helyzetbe kerülhet, talán azért, mert elfelejtkezett egy fontos teendőről. Korábbi önzetlen segítségét valaki viszonozza, és ezzel kirántja a bajból. Mutassa ki a háláját!

HALAK (február 21.– március 20.) – Az erőgyűjtés, a feltöltődés ideje következik és az új tapasztalatok begyűjtésében is jeleskedni fog. Értékelni fogják szellemes egyéniségét, új barátokat is szerezhet.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!