Horoszkópok

2017.08.23. 09:09

Napi horoszkóp - A Nyilas önhibáján kívül keveredhet valami zűrös ügybe

Az Ikrek kimondottan érzelmes hangulatban lehet.

KOS (március 21.– április 20.) – Az Uránusz kedvezőtlen fényszögben van a Vénusszal. Hajlamos lesz több pénzt kiadni a szükségesnél. Váratlan vonzalom támadhat önben valaki iránt, lehet, hogy túlidealizálja az illetőt!

BIKA (április 21.– május 20.) – A Hold már a Mérleg jegyében áll. A munkahelyén most nyugalmat talál, néha még az unalom is környékezi. Ne izguljon: hamarosan felpörögnek az események.

IKREK (május 21.– június 21.)– Kimondottan érzelmes hangulatban lehet ma. Nincs is ezzel semmi baj, ám az álmodozás elveszi az idejét a munkától Ma sokkal könnyebben mond ki bármit, amit eddig nem mert.

RÁK (június 22.– július 22.) – Kevésbé tud tárgyilagos lenni ma, nehezen lát tisztán, főleg a munkahelyi kérdéseket illetően. A Hold a Mérleg jegyében áll, most sok minden másnak látszik, mint ami valójában.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) – Egyre nagyobb a fejetlenség ön körül, és még az sem vigasztalja, hogy valami nagyot alkothat. Valóban: ha tisztázni akarja a dolgokat, bizony önnek is minden követ meg kell mozgatnia.

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.)– Csak azt intézze el, amit valóban sürgősen el kell intéznie, és ha lehetséges, akkor ma másoktól függetlenül kellene dolgoznia. Este szerezzen valami szép élményt magának.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) – A szerelem dolgában ma kellemetlenségek várhatók. Lehet, hogy túlértékel egy problémát, és emiatt sértődik meg a párjára, vagy épp fordítva, ön mond valami nagyon bántó dolgot.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)– Békés és kellemes hangulata lesz ennek a napnak, de jó lenne, ha a fontos ügyekkel még délelőtt elkészülne – délután már nehezen fog a munkára koncentrálni!

NYILAS (november 23.–december 21.) – Önhibáján kívül keveredhet valami zűrös ügybe, ha segíteni akar valakin. Persze ez nem azt jelenti, hogy meg kell tagadnia a segítséget, de jól gondolja meg, hogy hogyan teszi.

BAK (december 22.– január 20.) – Munkahelyi intrikák kellős közepében találhatja magát. Ahelyett, hogy semmiségeken bosszankodik, inkább a nagy egészre kellene koncentrálnia. Ha az erejét felemészti a taktikázás, inkább hagyja az egészet.

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) – Ne csak álmodozzon, hanem vágjon bele abba, amit elképzelt! Persze nem árt néhány óvintézkedés, ha biztosra akar menni. A régi munkahelyét most még a világért se adja fel!

HALAK (február 21.– március 20.) – A Hold a Mérleg jegyében áll. Sok minden másképpen fog történni, mint ahogyan ön gondolta, de végeredményben ezek pozitív fejlemények lesznek.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!