Horoszkópok

2017.08.13. 17:07

Napi horoszkóp - A Bak ne veszítse el a türelmét!

A Skorpió az eszére és a tényekre hallgasson.

KOS (március 21.– április 20.) – Egy munkahelyi viszálykodás senkinek sem tesz jót, s a bölcs kompromisszumot most, úgy tűnik, lehetetlen kicsikarni. Legjobb várni a jövő hétig, hogy lecsillapodjanak a kedélyek.

BIKA (április 21.– május 20.) – A Hold az ön jegyében áll. Ma egy olyan esemény várható, amelytől, bár szeretne, nem tud elhatárolódni. Biztosan lesz egy élménye is, amely nagyon meg fogja ragadni.

IKREK (május 21.– június 21.) – A munkahelyén ma igen nagy ellenállást tapasztalhat, mikor a terveit szeretné keresztülvinni. Ne adja fel könnyen, ragaszkodjon az ötletéhez és keressen támogatókat!

RÁK (június 22.– július 22.) – A Hold a Bika jegyében áll jó fényszögben a Merkúrral. Sikerek várhatóak a mai napon, de meg kell tanulnia ellenséges érzelmeit észszerűen és helyénvalóan kifejezni.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) – Észrevette, hogy a főnöke kissé más szemmel néz önre az utóbbi időben. Valójában persze önnek is nagyon szimpatikus az illető, és nem is lenne ellenére a flörtölés. A karrier nem minden.

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.) – A Hold a Bika jegyében áll. Számíthat ma néhány kellemetlen helyzetre. Próbálja ki a mosoly erejét, csodálkozni fog, hogy ezzel mennyire le tudja fegyverezni a másikat!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) – Nézzen körül az otthonában! Ha olyan dolgot észlel, mely javításra szorul, azonnal hívjon szerelőt vagy cserélje ki az eszközöket, mert később nagyobb baj lehet belőle!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.) – A Hold a Bika jegyében áll, ez az ön komoly kapcsolatait érinti – magánéletében a házasságát, üzleti életében a szerződő partnereit. Elsősorban az eszére és a tényekre hallgasson.

NYILAS (november 23.–december 21.) – A Jupiter kellemetlen kapcsolatban van a Plútóval. Jó lenne, ha összegezné a pénzügyeit, hogy tisztán lásson. Ha nem áll jól, hagyjon fel a felesleges kiadásokkal!

BAK (december 22.– január 20.) – A munkahelyén egy műszaki probléma miatt nem tud majd úgy dolgozni, ahogyan szeretne. Ne veszítse el a türelmét és a fejét sem emiatt, inkább várja ki, amíg megoldódik ez a probléma!

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) – A Nap, a Hold és a Mars is támadja a Vízöntő jegyét. Kedvese olyan dolgokat kérhet öntől, amit most nem áll módjában teljesíteni és ez nagyon fogja zavarni önt.

HALAK (február 21.– március 20.) – Úgy érzi, nagyon összegyűltek már a fellegek a párkapcsolata egén. Nem olyan nagy a baj azonban, mint amekkorának elsőre gondolta. Mindent meg lehet beszélni.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!