Horoszkópok

2017.08.20. 18:33

Napi horoszkóp - Amit a Kos ma eltervez, az szerencsésen alakulhat

A Halaknak viszont nehézséget okozhat, hogy eleget tegyen a kötelességeinek.

KOS (március 21.-április 20.) Újhold lesz az Oroszlán jegyében, ez szerencsés kezdetet ígér minden új tervnek! Este sok mindent átértékelhet, talán a múlt néhány eseményére is megtalálhatja a választ.

BIKA (április 21.-május 20.) Napközben még számíthat néhány bosszúságra, ám a késő délután már varázslatosan alakulhat. Az Oroszlán jegyében álló újhold önre is hatással van! Este mély beszélgetésben lehet része.

IKREK (május 21.-június 21.)Szerencsés típus, mert mindenkinél könnyebben viseli el mások hisztijeit, átlátszó játszmáit. Azért is meglepő, hogy van, amitől még ön is kiborul. A délután már jobban alakul.

RÁK (június 22.-július 22.) Egy nem várt kiadás okozhat kellemetlen fejfájást önnek. Ne hagyja, hogy a gondok elvonják az igazi örömöktől. Ma este intuitív megoldást találhat egy nehéz problémára!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) Viccelődése ma rosszul sülhet el: valakit nagyon megbánthat, még ha az illető nem is mutatja, hogy mennyire fáj a tréfája. Ha azonban nem akarja elhidegíteni magától, jobb, ha megválogatja a szavait.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) Egy különös meghívás kavarja fel ön körül a csendes állóvizet. Olyan emberek társaságába keveredhet, akik eddig nagyon is távol voltak az érdeklődési körétől. Ne féljen az újtól!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) Valaki az ön tanácsát kéri, ám amiben kikérik a véleményét, egy másik jó ismerősét is érinti. Ha nem akarja, hogy bármelyik fél is megharagudjon, inkább tartsa magát távol az ügytől.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) Korábban talán fásultan állt bizonyos dolgokhoz, amik most újra értelmet kapnak életében. Ha régóta tervezgetett valamit, most vágjon bele, higgye el, megéri!

NYILAS (november 23.-december 21.) Ma elég kedvező a csillagok állása ahhoz, hogy végre túltegye magát egy szerelmi csalódáson. Ideje lenne elásni a csatabárdot is. Ha kedvese megbánást tanúsít, fogadja el.

BAK (december 22.- január 20.) Ez a nap végre megnyugvást hozhat egy régóta elhúzódó ügyben. Valamilyen korábbi kérdésére, gyanújára is választ kaphat, és ennek fényében mérlegelve dönthet. Valaki segíteni fog önnek!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) Ma kénytelen lesz feladni kényelmes pártatlanságát, és állást foglalni barátai közt egy kényes ügyben. Kellemetlen feladat, de nem halogathatja az igazság kimondását.

HALAK (február 21.- március 20.) Ma különösen nehezére eshet a kötelességek teljesítése. Engedjen legalább egy kicsi szabadságot önmagának! Újhold lesz az Oroszlán jegyében, az estét töltse egy szabadtéri helyen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!