Horoszkópok

2015.03.10. 15:00

Napi horoszkóp - A Kos tele van önbizalommal

A Baknak ma alkalma nyílik majd megmutatni, hogy mennyire rátermett.

Kos (március 21.–április 20.) – Tele van önbizalommal és úgy érzi, bármibe fog, abban sikerrel fog járni. Ez az irigylésre méltó lelkiállapot tökéletes alkalom arra, hogy például karrierjét is továbbgondolja.

Bika (április 21.–május 20.) – Egyik barátja a közelmúltban nagy szívességet tett önnek. Ma eljött az ideje, hogy ezt a kedvességet viszonozza. Legyen előzékeny és ajánlja fel neki ön a segítségét!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Kimerítő napokon van túl, ezért nem csoda, hogy jólesik kicsit leülni és megfeledkezni a világ gondjairól. Ha erőt tud belőle meríteni, álmodozzon csak nyugodtan!

Rák (június 22.–július 22.) – Ma nincs apelláta, ellentmondást nem tűrően végzi a dolgát, és ugyanezt a határozott fellépést és pozitív hozzáállást várja el az ön környezetében lévőktől is. Bátran állnak ön mellé!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Minden ember más és más. Így van ez a szerelemben is. Ha valaki nem úgy mutatja ki az érzelmeit, mint ahogy ön, az még nem azt jelenti, hogy nem szeret viszont.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Jó érzékkel hozhat ma fontos pénzügyi döntéseket, tehát hallgasson az első gondolatára ma ezen a téren. Meglátja, jó előre stabilizálhatja anyagi helyzetét!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Mostanság könnyen jöttek önnek a sikerek, ezért nem árt vigyáznia, nehogy átessen a ló másik oldalára. Vegye számba, kit bánthatott meg, mert valaki haragszik önre.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Párjával ugyan nem régóta vannak együtt, de úgy érzi, teljes az összhang. Végre megtalálta azt az embert, akire régóta vágyott. Most már itt az ideje a múltat elengedni!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Valaki addig hangoztatja a véleményét, amíg felbosszantja magát. Lehet, hogy a fáradt gőz kieresztése még jót is tesz, hiszen annyi feszültséggel volt tele mostanság.

Bak (december 22.– január 20.) – Ma alkalma nyílik majd megmutatni, hogy mennyire rátermett. Magabiztosan megoldja az önre bízott feladatokat, és még valamivel túl is teljesíti azokat!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Több konfliktus is várható a nap folyamán, de ezek nem hozzák ki a sodrából. Ennek ellenére ma már nagy lendülettel végzi majd a munkáját, és még egy előrelépés is várható.

Halak (február 21.– március 20.) – Kisebb apróságok bosszantják, illetve teszik nehézzé mindennapjait, azonban ezekkel egyelőre nem tud foglalkozni. Nézze a nagyobb képet, az teljesen mást mutat!

Ezek is érdekelhetik