Horoszkópok

2013.06.04. 16:38

Napi horoszkóp - Ma érzékeny napra számíthatnak a Bakok

A Kos tele van ma munkával, így hamar elmegy a nap, tartalmas, harmonikus és kiegyensúlyozott napot jósolnak a csillagok az Oroszlánoknak.

Heti horoszkóp (június 3-9.)

Kos (március 21-április 20.)

Tele van ma munkával, így hamar elmegy a nap, gondolkodni sincs ideje az egyéb problémáin. Egy kis önbizalom-erősítésre azonban szüksége lenne, erre jók a barátok!

Bika (április 21-május 20.)

Túlságosan fekete-fehérben látja ma a világot, pedig észre kellene venni az árnyalatokat is. Az élete nem egyértelmű dolgok láncolata, néha nehéz döntéseket is kell hoznia!

Ikrek (május 21-június 21.)

A mai napon mindent túlbonyolít és komplikál, még azokat a dolgokat is, amelyeket eddig egyszerűen elintézett vagy csak lerázott magáról. Mi történt önnel, hogy így kifordult önmagából?

Rák (június 22-július 22.)

Ha egyszerűbben szemlélné a környezetét, az ön élete is egyszerűbb lenne, megszabadulna számos felesleges, mondvacsinált konfliktustól. Próbáljon meg efelé menni a jövőben!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)

Tartalmas, harmonikus és kiegyensúlyozott napot jósolnak a csillagok az Oroszlánoknak. Egy kellemes estére is számíthat, ha nem mondja le a barátja vacsorameghívását.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)

Ma összeveszik az egyik legjobb barátjával, s ez bizony alaposan rányomja a bélyegét a napra, megviseli az amúgy is érzékeny lelkét. Ne aggódja túl, azért még nincs itt a világvége!

Mérleg (szeptember 24-október 23.)

Ma egy gyors és határozott döntést kell hoznia, ami bizony nem erőssége. Mégis koncentráljon erre teljes erővel, mert ettől függ majd a jövőbeni szabadideje: lesz avagy sem?

Skorpió (október 24-november 22.)

Sajnos ma megfogad egy olyan tanácsot, amit nem kellett volna, s ez már csak későn derül ki. Ne bánkódjon túlságosan sokáig, fogadja el, hogy tévedett és lépjen tovább.

Nyilas (november 23-december 21.)

Hibát hibára halmoz a mai napon, szétszórtsága a munkatársainak is feltűnik. Talán szerelmes? Mert ez még érthető is lenne, ám azért próbálja meg összeszedni magát.

Bak (december 22-január 20.)

Ma érzékeny napra számíthatnak a Bakok, pedig ez nem igazán jellemző rájuk, hogy mindent a szívükre vesznek. Vagy csak kívülről mutatja magát erősnek és fegyelmezettnek?

Vízöntő (január 21-február 20.)

Egyszerűen szétfolyik ez a napja, bármibe kezd, semmit nem tud befejezni, mintha csak toporogna egy helyben, nem jut egyről a kettőre. Hát ez egy ilyen nap, nincs mit tenni!

Halak (február 21-március 20.)

Ha zsarnokoskodással próbál meg a kedvesétől szeretetet kicsikarni, nagyon rosszul teszi. Ha úgy érzi, problémájuk van, inkább beszéljék meg.

Ezek is érdekelhetik