Horoszkópok

2012.11.07. 23:10

Napi horoszkóp - A Bak félrelépésen töri az eszét

A Skorpió szabaduljon meg a felesleges terhektől!

Kos (III. 21–IV. 20.)

Igyekezzen kordában tartani az indulatait, mert ez sem a házasságának, sem a munkahelyi kapcsolatainak nem tesz jót. Egy ismerősétől kaphat egy ötletet, érdemes lehet vállalkoznia.

Bika (IV. 21–V. 20.)

Vannak olyan dolgok, amelyek teherként nehezednek önre. Ma végre elérkezett a nap, összegyűjtötte az össze bátorságát, hogy bizonyos embereknek nemet mondjon a szívességekre.

Ikrek (V. 21–VI. 21.)

A pénzügyi problémáit igyekszik megoldani, ám eközben elmegy pár fontos dolgok mellett, amelyek jövedelmezőek lehetnek. Spórol, mégsem lesz több pénze, de most nem önnel van a baj.

Rák (VI. 22–VII. 22.)

Pozitív kisugárzásának köszönhetően folyamatosan ön köré gyűlnek a munkatársai. Ma kifejezetten jó társaságnak bizonyul, a humorával és a kedvességével bárkit le tud venni a lábáról.

Oroszlán (VII. 23–VIII. 23.)

A munkahelyén megszorításokra számíthat, talán olyan kollégája is akad, akitől kénytelen lesz elbúcsúzni. Nem sok örömöt hoz ez a nap az életében, de estére talán jobb lesz a kedve.

Szűz (VIII. 24–IX. 23.)

Ezen a napon legyen elővigyázatos, ha pénzügyekkel foglalkozik. Egy kis figyelmetlenség, és máris megvan a baj. Törődjön a szeretteivel, mostanában a munka miatt elhanyagolta őket.

Mérleg (IX. 24–X. 23.)

Bal lábbal kelt fel, minden idegesíti és mindenért morog. A partnere alig várja, hogy végre elmenjen otthonról és csend legyen. Nézzen kicsit magába: már tényleg sok, amit csinál.

Skorpió (X. 24–XI. 22.)

Úgy érzi, van néhány dolog, amin változtatnia kell. Itt az idő, hogy ezt meg is tegye. A felesleges terhektől szabaduljon meg és mihamarabb építse le az energiavámpír ismerőseit is.

Nyilas (XI. 23–XII. 21.)

A váltás félelemmel és bizonytalansággal tölti el, nem tudja, hogy jól döntött-e. Emellett kíváncsian várja, mit hoz a jövő, hiszen azért lépett, mert úgy érezte, hogy fejlődnie kell.

Bak (XII. 22–I. 20.)

Találkozik valakivel, aki szellemes és emellett még figyelmes is önnel, így egyre vonzóbbnak találja az illetőt. Ha kapcsolatban él, jól gondolja ezt meg, a félrelépése kitudódik.

Vízöntő (I. 21–II. 20.)

Pénzügyi téren sikeres lehet ez a nap, talán egy új állással is megkínálják, erre aztán végképp nem számított. Az estéjét otthon kellemesen töltheti: gyújtson gyertyát és relaxáljon.

Halak (II. 21–III. 20.)

Ma jóval harciasabb, mint amilyennek a kollégái megismerték, ezzel komoly fejtörést okozhat egyes embereknek. Talán túl is feszíti a húrt, ezért mihamarabb vezesse le a feszültségét.

Szeretné tudni, mit hoz a jövő?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!