Horoszkópok

2010.05.03. 22:50

Napi horoszkóp

Az Ikreknek ma a szokásosnál jobban meg kell szenvedni az eredményekért, de terveit végre fogja hajtani.

zaol.hu

Kos (március 21-április 20.) Ha ma bal lábbal kelt fel, ne kezdjen semmi újba! Elszántság nélkül, szorongva csak rossz döntéseket hozna. A hirtelen változó körülmények miatt talán fel kell függesztenie egy tervét.

Bika (április 21-május 20.) Bizonyára jól kipihente az elmúlt napot, és felfokozott erővel vág bele tennivalóiba. Estére azonban kimerítheti energiáit, ezért legjobban teszi, ha valamilyen kulturális program után néz.

Ikrek (május 21-június 21.) Ma egy kis aggályoskodás kerítheti hatalmába. Eredményeiért a szokásosnál jobban meg kell szenvednie, de terveit végre fogja hajtani. Végül is kitartás kérdése az egész.

Rák (június 22-július 22.) Ön talán elégedett azzal az eredménnyel, amit elért, de mintha partnere és főnöke ezt nem így látnák. Ne figyeljen az epés megjegyzésekre, támaszkodjék nyugodtan saját teherbíró képességére.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Egy kissé zaklatottnak érezheti magát ma. Hogy lelkivilága megnyugodjon, törődjék inkább másokkal. Látogassa meg szeretteit. Ha valaki segítségre szorul, azt vegye észre.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Az átlagosnál nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz ez a nap. Önnek most arra is juthat ideje, hogy elvégezze az eddig halogatott munkákat, és végre megszabadulhat a terhektől.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) A hangulati labilitás érzelmi vagy egészségi változásokat jelezhet. Ezt sok minden kiválthatja. Csalódás, megélhetési gondok, vagy csak egyszerűen a fronthatásokra érzékeny.

Skorpió (október 24-november 22.) Nem lesz ma elégedetlen, mert szerencsésen ötvöződik önben az erő és a határozottság, ami nélkülözhetetlen is dön-tésre váró ügyeiben, akár munkahelyi vagy érzelmi probléma.

Nyilas (november 23-december 21.) Az ön csillagos ege ma gyakorlatilag felhőtlen. Ragyogó fizikai és lelki állapotban lehet, a levegő csak úgy vibrál a Nyilasok körül. Legyen türelmes másokkal.

Bak (december 22-január 20.) Látszólag nyugalmas, csendes a mai nap. Semmi nincs, amit ön többre értékelne, mint a munkájában elért siker. Ma része lehet benne. Új ismerőse is akadhat, aki megdobogtatja a szívét.

Vízöntő (január 21-február 20.) Nem érdemes a dolgokat elodázni. Ezzel ön tökéletesen tisztában van, csak éppen nem tudja betartani. Később morgolódhat saját döntésképtelensége miatt, és joggal érzi magát néha felelőtlennek.

Halak (február 21-március 20.) Ma könnyen tud kontaktust teremteni másokkal. Még a hallgatagokat is szóra bírhatja, ha éppen ezt akarná. Kedvesség, türelem, érdeklődés  sikere többnyire e tulajdonságaiban rejlik.

Ezek is érdekelhetik