Horoszkópok

2010.01.12. 00:08

Napi horoszkóp

Míg az Oroszlánoknak kicsit barátságosabbnak kell lenniük kollegáikkal, addig a Mérlegeknek több időt kellene tölteni családjukkal.

zaol.hu

Kos  (március 21-április 20.)  Ez a hét kedvez az új ötletek megvalósításához. A bolygók frissességet, energikusságot biztosítanak. Ne költekezzen könnyelműen, mert a jövő hónapban megszaporodnak a kiadásai.

Bika  (április 21-május 20.) Mostanra összeszedte magát. Nekiállhat rendezni a sokszor elodázott ügyeket. Nemcsak az elszántsága, de a tehetsége is megvan ahhoz, hogy a terveit megvalósítsa. Cselekedjen megfontoltan.

Ikrek  (május 21-június 21.) A csillagok most merész elhatározásokra ösztönözik. Vigyázzon, mert könnyen lehet, hogy helytelenül dönt valakivel kapcsolatban. A Merkúr szerint rossz irányba viszik az érzelmei.

Rák  (június 22-július 22.)  Ön otthon is és a munkahelyén is többet dolgozik az átlagosnál. Ezt nem kényszerből teszi, hanem azért, mert így érzi jól magát. Ha nem kap mindig új feladatot, akkor is talál tennivalót.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ön az utóbbi időben nem figyelt kellően a részletekre. Most pótolhatja a mulasztását. Legyen egy kicsit barátságosabb a kollégáival. A Mars megnöveli a kritizálásra való hajlamát.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Ha valaki ma felbosszantja, ne mondja ki rögtön a véleményét, előbb gondolkodjon kicsit. Amúgy a héten feltehetőleg nagy kedvet érez a szórakoztató társasági programokhoz.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Igyekezzen minél jobban megfelelni az önnel szemben támasztott elvárásoknak. Szervezzen közös programokat a családtagjaival! Jól fog esni nekik a fokozott odafigyelés.

Skorpió  (október 24-november 22.) Legyen következetes! Ne szegje kedvét az sem, ha mostanában nem ön a nyerő. Remélhetőleg most már több ideje jut a magánéletére, mint eddig. Kellemes élmények várják.

Nyilas  (november 23-december 21.) Ne a hibákat keresgélje, hanem örüljön az eddig elért eredményeknek. Vegye elő a humorérzékét, és próbáljon több lelkesedést mutatni! Szerelmi téren jelentős változást ígérnek a csillagok.

Bak  (december 22-január 20.)  Szinte minden nap történik valami, ami javítja a közérzetét. Nem lesznek látványos változások, de jöhetnek kisebb események, amik derűt hoznak a hétköznapokba. Mutassa ki az érzéseit!

Vízöntő  (január 21-február 20.) A csillagok érzelmi túlfűtöttséget jeleznek. Mindenkinek jót akar tenni, és ebbe bizony belefárad. Lehet, hogy valamit kompenzál? Ha úgy érzi, hogy hibázott, legyen ereje a jóvátételhez.

Halak  (február 21-március 20.) A korábbi keserű tapasztalatait kivetíti a jelenre, és emiatt félelmek gyötrik. A sors csak ritkán ismétli önmagát, de az ember többször elköveti ugyanazt a hibát. Legyen határozott!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!