Horoszkópok

2010.01.20. 00:45

Napi horoszkóp

Az Ikreknek a napokban sok lesz a dolga, de pihenésképpen szervezze úgy a hét végét, hogy jusson ideje felüdülésre.

zaol.hu

Kos  (március 21-április 20.) Van önbizalma, és úgy érzi, hogy nincsenek lehetetlenek a magánéletében sem. Merészen belevág a szerelmi kalandokba.  Ne csodálkozzon, ha összekavarodnak a dolgok ön körül!

Bika  (április 21-május 20.) A feladataira kell koncentrálnia, nem pedig arra, hogy kiderítse, ki áll az események hátterében. Pár nap múlva már nem lesz szüksége extra erőfeszítésre, minden megy majd a maga útján.

Ikrek  (május 21-június 21.) A napokban egy sor elintézendő dolog várja. Vigyázzon az értékeire, ne keveredjen gyanús pénzügyekbe! A hétvégét mindenképpen olyasmivel töltse, ami felüdíti, jó hangulatba hozza.

Rák  (június 22-július 22.) Nem várhatók nagy események. Nem is baj, hiszen most a nyugodt, csendes napok adnak örömöt önnek. A hétvégére se szervezzen mozgalmas programokat. Tegye azt, amihez igazán kedve van.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Mint tudja, a siker nem jön egykönnyen. Tenni kéne valamit, ám nehezére esik még megmozdulni is. Mostanában csodás elképzelései vannak, de a lustaság az Oroszlánoknál nagy úr.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Kicsinyes dolgok miatt ne keseregjen! Törődjön az igazán fontos ügyekkel. A szellemi fejlődése érdekében tanuljon valamit. A szabadidejét töltse lélekemelő, elmét pallérozó elfoglaltsággal.
 
Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Feszültségtől sem mentes, nehéz napra számíthat, azonban a lelkesedése hajtja, nem kell kudarctól félnie. A munkája eredménye lassan beérik, és learathatja a megérdemelt babérokat.

Skorpió  (október 24-november 22.) Áthúzták a számításait, amitől érthető, hogy méregbe gurul. Nem érdemes bosszankodnia, mert csak az egészségének árt vele. Próbáljon meg toleráns lenni azzal is, aki nem ön mellett áll.

Nyilas  (november 23-december 21.) Ha nem tudna mit kezdeni a hétvégi szabadidejével, szervezzen egy baráti összejövetelt. Még jobb, ha elmegy valahová kirándulni. Ha az időjárás engedi, gyönyörködjön a téli természetben.

Bak  (december 22-január 20.) Nem kell ragaszkodnia a régi, megszokott dolgaihoz. Legyen bátor, és változtasson az életén! Ha valami eddig nem úgy volt, ahogy ön szerette volna, itt az alkalom. Meg kell újulnia!

Vízöntő  (január 21-február 20.) Helyzeti előnybe kerülhet azokkal szemben, akik nem a hozzáértésükkel, hanem kerülő utak bejárásával kívánnak érvényesülni. Próbálja egyesíteni a tudását egy szakértő kollégájáéval.

Halak  (február 21.március 20.) Annak ellenére, hogy sok a dolga, a teendők a héten örömet szereznek. A képességeit elismerik, a munkáját méltányolják. Felettesével egy véleményen vannak. Úgy tűnik, a karrierje felfelé ível.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!