Horoszkópok

2016.05.04. 18:55

Napi horoszkóp - A Nyilas nyugodtan hallgasson a megérzéseire

A Kosnak könnyen csökkenhet a hitele mások szemében.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Igen magabiztos a dolgában, de ne vállalja túl magát, mert ha olyan feladatba vágja a fejszéjét, amit nem fejez be, könnyen csökkenhet a hitele mások szemében.

Bika (április 21.-május 20.) - Egy igen fontos döntést kell meghoznia a nap folyamán, aminél ne a pillanatnyi siker lehetőségét keresse, hanem azt, hogy hosszú távon mit profitálhat belőle!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Egyeseknek szálka lehet ma a szemében, mert túlságosan magabiztos lesz a fellépése. Ezekkel az emberekkel nem szabad foglalkoznia, irigyek és kicsinyesek!

Rák (június 22-július 22.) - Semmi kedve ma a rutinfeladatokhoz, unja őket és kellő kihívást sem talál bennük. Ön is tudja, hogy többre hivatott, mint a jelenlegi munkaköre. Magán áll, hogy változtat-e!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Remek fejlődési lehetőség kínálkozik ma, azonban ez rengeteg plusz munkával járna, amire most nem igazán van ideje. Persze nem minden nap adódik ilyen alkalom.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Bosszantja, hogy olyasvalaki aratta le a babérokat, aki jóval kevesebbet tett a dolog sikerességéért, mint maga. Nem szabad, hogy ebbe beletörődjön!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Új helyzet, új lehetőségek! Ön azonban nem ezt látja, hanem csak a változást. Nincs különösebben ínyére az új felállás, pedig nem sokat tehet. Muszáj megszoknia!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Régen a sors valamit elvett öntől, vagy nem adott meg, pedig nagyon vágyott rá. Most azonban lehetősége nyílik majd egyenlíteni vele szemben. Kérdés csak, hogy akar-e!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma remek döntéseket fog hozni, mert mindenkinél jobban átlátja majd a helyzetet. Biztos lehet a dolgában, nyugodtan hallgasson a megérzéseire, ma nem fog hibázni!

Bak (december 22.- január 20.) - Erős impulzusok érik ma, amik legyenek jók, vagy rosszak, akkor fogja őket könnyedén feldolgozni, ha megosztja valakivel. Legyen az a párja , vagy a legjobb barátja.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Kellemetlen helyzetbe kerülhet, mert kifecsegett valami olyasmit, ami nem tartozik mindenkire. Ezért otthon kicsit feszült lehet a mai nap folyamán a légkör.

Halak (február 21.- március 20.) - Szerencsére most már jóval jobban kezeli az indulatait és nem adódnak problémák abból, ahogy viselkedik. Sőt, az egyik ismeretségének köszönhetően nagy előnyhöz juthat ma!

Ezek is érdekelhetik