Horoszkópok

2016.05.04. 18:55

Napi horoszkóp - A Nyilas nyugodtan hallgasson a megérzéseire

A Kosnak könnyen csökkenhet a hitele mások szemében.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Igen magabiztos a dolgában, de ne vállalja túl magát, mert ha olyan feladatba vágja a fejszéjét, amit nem fejez be, könnyen csökkenhet a hitele mások szemében.

Bika (április 21.-május 20.) - Egy igen fontos döntést kell meghoznia a nap folyamán, aminél ne a pillanatnyi siker lehetőségét keresse, hanem azt, hogy hosszú távon mit profitálhat belőle!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Egyeseknek szálka lehet ma a szemében, mert túlságosan magabiztos lesz a fellépése. Ezekkel az emberekkel nem szabad foglalkoznia, irigyek és kicsinyesek!

Rák (június 22-július 22.) - Semmi kedve ma a rutinfeladatokhoz, unja őket és kellő kihívást sem talál bennük. Ön is tudja, hogy többre hivatott, mint a jelenlegi munkaköre. Magán áll, hogy változtat-e!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Remek fejlődési lehetőség kínálkozik ma, azonban ez rengeteg plusz munkával járna, amire most nem igazán van ideje. Persze nem minden nap adódik ilyen alkalom.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Bosszantja, hogy olyasvalaki aratta le a babérokat, aki jóval kevesebbet tett a dolog sikerességéért, mint maga. Nem szabad, hogy ebbe beletörődjön!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Új helyzet, új lehetőségek! Ön azonban nem ezt látja, hanem csak a változást. Nincs különösebben ínyére az új felállás, pedig nem sokat tehet. Muszáj megszoknia!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Régen a sors valamit elvett öntől, vagy nem adott meg, pedig nagyon vágyott rá. Most azonban lehetősége nyílik majd egyenlíteni vele szemben. Kérdés csak, hogy akar-e!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma remek döntéseket fog hozni, mert mindenkinél jobban átlátja majd a helyzetet. Biztos lehet a dolgában, nyugodtan hallgasson a megérzéseire, ma nem fog hibázni!

Bak (december 22.- január 20.) - Erős impulzusok érik ma, amik legyenek jók, vagy rosszak, akkor fogja őket könnyedén feldolgozni, ha megosztja valakivel. Legyen az a párja , vagy a legjobb barátja.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Kellemetlen helyzetbe kerülhet, mert kifecsegett valami olyasmit, ami nem tartozik mindenkire. Ezért otthon kicsit feszült lehet a mai nap folyamán a légkör.

Halak (február 21.- március 20.) - Szerencsére most már jóval jobban kezeli az indulatait és nem adódnak problémák abból, ahogy viselkedik. Sőt, az egyik ismeretségének köszönhetően nagy előnyhöz juthat ma!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!